februari 25, 2016

Om appen

Hej!

Vi har skapat den här appen för att vi tycker att barn själva ska få bestämma hur deras leksaker och accessoarer ska se ut, så vi tycker det är superroligt att du använder appen och att du vill veta mer om oss. Nedan kan du hitta svar på de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svar på det du söker så kontakta gärna mig på therese@pyzzleit.com så hjälper jag dig.


Leveranstid 

Just nu leveranstiderna lite längre än vanligt, räkna med en vecka, men hör av dig om din beställning är brådskande så fixar vi det!

   


Storlek på armband

Armbanden går att justera med en 4 cm lång kedja. De finns i storlek till barn samt tre storlekar till vuxna. Du får ett mail direkt efter beställningen med mer info. Om du inte svarar på mailet tillverkas ditt armband i storlek “barn”. Mer info hittar du här.


Säkra betalningar

Vi kräver komplett kortnummer vid varje köp. Kortbetalningarna är krypterade med betallösningen Stripe och ditt kortnummer kan därför inte visas för någon vid betalning.


Problem att beställa?

Med vissa telefoner kan det vara svårt att välja datum på kortet vid betalning eftersom vissa datum hamnar ovanför skärmen. Skrolla då upp på sidan så syns alla datum igen. Se bilderna nedan:


Hållbarhet

Vi har hållbarhet i fokus i allt vi gör. Vi packar era smycken i små påsar av tyg och ett lätt kuvert för att minska utsläpp vid leverans. Vi använder heller inte plast i era smycken utan material som glas och metall.

Alla smycken tillverkas för hand i Sverige och vi tillverkar inget förrän ni kunder beställt. Vi har alltså inget svinn på produkter som tillverkas och inte säljs.

Eftersom barnen själva designat smycket brukar de älskas och användas länge! Men om du av någon anledning inte använder ditt smycke längre, så kan du skicka tillbaka ditt smycke så återvinner vi det! Allt för att minimera miljöpåverkan. Maila oss på atervinning@pyzzleit.com så får du instruktioner.


Kreativ och rolig app

Vi har skapat appen dels för att låta barn (och vuxna) få se sin design i appar bli verkliga produkter.

Vi tycker också att det är viktigt för barn att få vara kreativa. Appen är därför roligt och kreativ även om man inte beställer något.

För att släppa kreativiteten fri så har vi inga föreslagna bilder till berlockerna och verktygen till pärlorna går att använda i vilken ordning man vill. Man kan också välja bort de flesta verktygen om man snabbt vill skapa sitt armband.


Vi hoppas ni gillar appen och produkterna

Här är historien om hur mina barn gav mig idén till appen!

/ Therése Grahn, grundare av Pyzzle it!