februari 25, 2016

Om appen

Vad härligt att ni använder vår app!

“Jag kom på idén när mina barn lekte i en kreativ app och jag skulle beställa leksaker på nätet. Tänk om det gick att beställa det som barnen designar i appar! Nu har idén blivit verklighet och det här är vår första app.” / Vår grundare Therese Grahn

   


Leveranstid

Vi tillverkar armbanden förhand i sverige. Fotoberlockerna limmas och armbanden sätts ihop inom 2 arbetsdagar och posten tar 1-2 arbetsdagar. Så inom en vecka har du din beställning i brevlådan.


Hållbarhet

Vi har hållbarhet i fokus med allt vi gör. Vi packar era smycken i små påsar av tyg och ett lätt kuvert för att minska utsläpp vid leverans samt använder inte plast utan material som glas och metall. Självklart fritt från nickel, kadmium och bly.


Storlek på armband

Armbanden tillverkas i barnstorlek och går att justera med en kedja. Du får ett mail direkt efter beställningen med frågan om du vill ha större storlek. Mer info hittar du här.


Säkra betalningar

Vi kräver komplett kortnummer vid varje köp. Kortbetalningarna är krypterade med betallösningen Stripe.


Problem att beställa?

Med vissa telefoner kan det vara svårt att välja datum på kortet vid betalning eftersom vissa datum hamnar ovanför skärmen. Skrolla då upp på sidan så syns alla datum igen. Se bilderna nedan:


Barnens planet

Hållbarhet är en del av vår affärsidé. Inget ska tillverkas i onödan och det som tillverkas ska hålla länge och användas mycket.

Tillverkningen sker efter beställning av kund, förhand i Sverige med material som glas och metall. Levereras som brev i små påsar av tyg. Eftersom barnen själva designat smycket så kommer de älskas och användas länge! Vi återvinner även ditt smycke, maila atervinning@pyzzleit.com


Kreativ och rolig app

Vi har skapat appen för att barn ska  kunna designa verkliga produkter digitalt. Vi älskar även fysiskt pyssel och anordnar tex. pysselläger.

Appen är roligt och kreativ även om man inte beställer något. För att släppa kreativiteten fri så har vi inga föreslagna bilder till berlockerna och verktygen till pärlorna går att använda i vilken ordning man vill.


Vi hoppas ni gillar appen och produkterna

Se videon om hur vår grundare, Therese Grahn, kom på idén.